luni, 14 martie 2016

O seara mai aproape de sport



In seara de 10 martie, 4Living a fost prezent la evenimentul din Connect Hub, dedicat Ultra Runningului. Printre cei 5 invitati de calitate a fost si Zburatura Liviu Dan, unul dintre cei mai cunoscuti si admirati sportivi amatori de la noi din tara, mai nou un adevarat fan si client al produselor 4Living, in special cand vine vorba de batoanele premium Prolive si VIS.

Cursele de Triatlon si Runningul au fost principalele teme abordate in colorata incapere din Connect Hub. Invitatii, sportivi in adevaratul sens al cuvantului si nu cred ca exagerez daca spun inzestrati cu o anduranta, motivatie si pregatire dincolo de imaginatie, au incantat cu micile povestioare, dar si cu sfaturi practice pentru incepatori. Acestia au explicat conceptele pentru cei inca neobisnuiti cu ele, au dezvaluit care este cheia succesului, cum trebuie sa ne antrenam, dar si care au fost ori inca sunt marile lor temeri. 

Undeva spre mijlocul serii, in legatura directa prin Skype, s-a alaturat discutiei si Andrei Nana, din Statele Unite, ultrarunner si fondator al International 100+ UltraRunning Foundation.

Ne-am bucurat de un eveniment reusit si de o seara incantatoare alaturi de sportivii din prim plan si toti ceilalti participanti, mai ales ca 4Living incurajeaza viata sanatoasa si este un prieten al tuturor celor care iubesc sportul si miscarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu