miercuri, 9 septembrie 2015

Paste cu spanac - fara gluten!





Ingrediente

Avem nevoie de: 

- Paste fara gluten

- 300g spanac congelat

- 4 linguri de branza normala sau parmezan ras

- un catel mare de usturoi

- condimente de legume fara gluten

- 5 linguri de ulei

- sare

- piper



Mod de preparare


Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Încălziți ulei într-o tigaie, puneți usturoiul tăiat și prăjiți-l puțin. Apoi adăugați spanacul congelat , acoperiți cu un capac și prajiți la flacără mică până când spanacul s-a decongelat și e fierbinte. Condimentați cu sare și piper la sfârșit, adăugați 2 linguri de brânză și amestecați. Astfel pregătit, spanacul se servește cu paste fierbinți. Presărați restul de brânză rămas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu