Ingrediente
Avem nevoie de:
- Paste fara gluten
- 300g spanac congelat
- 4 linguri de branza normala sau parmezan ras
- un catel mare de usturoi
- condimente de legume fara gluten
- 5 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Fierbeți
pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Încălziți ulei într-o tigaie, puneți usturoiul tăiat și prăjiți-l puțin. Apoi adăugați spanacul congelat , acoperiți cu un capac și prajiți la flacără mică până când spanacul s-a decongelat și e fierbinte. Condimentați cu sare și piper la sfârșit, adăugați 2 linguri de brânză și amestecați. Astfel pregătit, spanacul se servește cu paste fierbinți. Presărați restul de brânză rămas.
Încălziți ulei într-o tigaie, puneți usturoiul tăiat și prăjiți-l puțin. Apoi adăugați spanacul congelat , acoperiți cu un capac și prajiți la flacără mică până când spanacul s-a decongelat și e fierbinte. Condimentați cu sare și piper la sfârșit, adăugați 2 linguri de brânză și amestecați. Astfel pregătit, spanacul se servește cu paste fierbinți. Presărați restul de brânză rămas.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu