miercuri, 19 august 2015

Se poate si fara gluten



         In ziua de astazi, dieta fara gluten devine tot mai raspandita. Majoritatea celor care recurg la acest regim alimentar sufera de intoleranta la gluten.
Celiachia este boala pe care o au extrem de multi oameni, fara sa stie macar de existenta acesteia, si te obliga sa renunti la orice urma de gluten din alimentatia ta. Desi traiesc precum cele sanatoase, persoanele care sufera de aceasta boala prezinta tot felul de simptome (stari de greata, voma, stari de oboseala, dureri de abdoment, etc), dar pot ajunge si la complicatii ori imbolnaviri grave. 
Cateva lucruri pe care nu multi le stiu:


  • Celiachia afecteaza intestinul subtire, care se reface numai dupa renuntarea la gluten.
  • Intoleranta la gluten afecteaza circa 1% din populatie si poate debuta la orice varsta.
  • In Romania, exista peste 200.000 de persoane care sufera de aceasta boala (din cei care au descoperit)
  • 1 din 133 de Americani sufera de aceasta boala.
  • 1 din 200 de locuitori din Italia, Olanda si Suedia sufera de aceasta boala. 
  • In Italia numai 1 din 7 bolnavi este diagnosticat

        Tocmai din aceste cauze, dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de produse fara gluten. Acestea sunt dezvoltate de o companie avand studii si evolutii in domeniul nutritiei. Produsele au fost dezvoltate avand la baza Modelul Dietei Mediteraneene – un anumit tip de combinare al mancarii.




Toate produsele Piaceri Mediterranei sunt concepute sa se identifice cu nevoile consumatorilor necesita un regim alimentar fara gluten. Produsele asigura o aroma unica alaturi de siguranta  si fiabilitatea lantului de productie care este controlat si garantat fara gluten.
      
      Piaceri Mediterranei este o linie completa de produse fara gluten care iti permite sa descoperi sau sa redescoperi toate aromele traditionale ale bucatariei italiene. 



      Calitatea produselor vine de la faptul ca selectarea ingredientelor este facuta de doctorii nutritionisti, avand ca principal obiectiv doar utilizarea ingredientelor sanatoase si naturale, incercand sa urmareasca, pe cat se poate, principiile Dietei Mediteraneene. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu