duminică, 27 septembrie 2015
Tiramisu - fara gluten
Ingrediente
Avem nevoie de:
- 400g Savoiardi (fara gluten)
- 4 oua
- 100g zahar pudra
- 400g Mascarpone
- 1 cutie compot de ananas (pt copii)
- 1 ceasca de cafea (pt adulti)
Mod de Preparare
Se bat albusurile spuma cu 70g zahar. Separate, galbenusurile se bat cu 30g zahar, se pune mixerul deoparte. In galbenusurile batute se adauga Mascarpone cu o lingura de lemn. (Putin cate putin se adauga Mascarpone amestecand de jos in sus), la fel se adauga si albusurile batute spuma. Se pune un strat de Savoiardi intr-un vas cu pereti inalti si se insiropeaza fiecare cu 2-3 linguri de sirop din ananas sau cafea, apoi se pune un rand de crema, dupa care si bucati de ananas. Se repeta pana la terminarea Savoiardi (cel putin 2 straturi de Savoiardi). Ultimul rand sa fie de crema cu ananas deasupra si pudrat cu cacao.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu