marți, 18 august 2015

Despre 4Living


Ce este 4Living? - Concept

       Numele este unul sugestiv, din care se subintelege ideea ca ceea ce facem noi este pentru dumneavoastra, pentru un trai echilibrat si sanatos, pentru un stil de viata armonios.
            4Living aduce in prim plan conceptul unei vieti sanatoase prin alimentatia sanatoasa

             Un regim alimentar sanatos sta la baza unei bune functionari a organismului. Mancarea reprezinta sursa de energie pentru toate functiile corpului nostru si afecteaza direct modul in care organismul si mintea noastra functioneaza si reactioneaza in toate etapele vietii.Exista o varietate mare de motive pentru care un regim alimentar sanatos este important, printre care se numara si prevenirea unor boli sau mentinerea unei greutati sanatoase si a calitatii vietii.

            Brandul este suportat de merchandising-ul si de vanzarea conceptului dezvoltat ca un rezultat al intelegerii tendintelor clientului: cecand si cum mananca, practica un sport, citesc o literatura specializata, luand in considerare sfaturile medicului, cumparand produse sanatoase si naturale care se potrivesc cu incercarea lor de a se lupta impotriva stresului printr-un stil de viata sanatos si un regim alimentar echilibrat.

            Gama – 2 mari categorii de produse:
 
  •       Produse fara gluten - Piaceri Mediteranei - 48 articole - 6 grupe de produse (paste, inlocuitor de paine,faina si mixuri, biscuiti si prajituri, cereale si gustari.
  •        Batoane nutritive - Prolive - 37 articole - 4 grupe de produse (Prolive, Prolive Oxyfree, VIS, VIS SuperCrunch)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu